Despre noi

La orice eveniment, banchet sau aniversare, nuntă sau încreștinare, dacă vrei să te distrezi, la cabină te pozezi! Daca CHLOE–i invitată, distracția e garantată!!!!

Cu aceste versuri a început povestea primei afaceri de cabină foto din Galați- Brăila. Înființata în debutul lui 2016, Chloe Photo Booth a preluat idea de cabina foto deschisa în fața căreia cât mai multe persoane să poată fi în mijlocul acțiunii și este rodul unei îndelungi perioade de documentare și prospectare a activității de photo booth din întreaga lume.

În scurta sa istorie, Chloe Cabina Foto Galați se poate lăuda cu un număr impresionant de peste 250 de participări la evenimente de toate tipurile, de la nunți și botezuri fastuoase  până la petreceri corporate sau majorate, banchete și serbări, lăsând în urmă sute și mii de amintiri amuzante și plăcute participanților.

De curând familia Chloe s-a extins cu un nou membru răspunzând astfel tendințelor de dezvoltare în acest segment de business pentru evenimente.

Chloe a fost de la început un concept și o afacere exclusiv de familie care își datorează notorietatea celor 2 soți implicați direct și permanent în promovarea și dezvoltarea acestui proiect. Astfel, o parte din accesoriile folosite de participanții la sesiunile foto este manufacturată și personalizată pentru fiecare tip de eveniment, iar alta parte este aleasă și achiziționată din toate colțurile lumii.

Pe scurt, ce mai apreciată și experimentată cabină foto din Galați-Brăila, întâmpina fiecare sezon cu forțe proaspete și cu cea mai largă și variată colecție de accesorii.

Chloe Photo Booth așteaptă invitațiile la evenimentul dumneavoastră fie la telefon 07555 CHLOE (07555 24563), fie prin formularul de contact al site-ului www.cabinafotogalati.ro , fie pe pagina de Facebook “Chloe Cabina Foto Galati”. Alege acum, cabina foto deschisa Chloe Photo Booth și nu vei regreta!